25 Nisan 2014 Cuma

Android - Kullanıcı Verilerini Silmek

Cihazınızı satacak, tamire gönderecek, başkasına verecek ya da geri dönüşüme atacaksanız cihazınızda bulunan verileriniz silmeniz gerekmektedir. Cihazınız size ait birçok bilgiyi içermektedir ve sizden başkalarının bu bilgilere ulaşması tehlike yaratır. Bu bağlamda;

İlk önce cihazınızın sistem ayarları kısmına girerek “PERSONAL (KİŞİSEL)” bölümünde bulunan “Backup & Reset (Yedekle ve sıfırla)”e tıklıyoruz.


Bu işlemden sonra karşımıza çıkan ekranda ise “Factory data reset (Fabrika verilerine sıfırla)” butonuna tıklıyoruz.


Karşımıza çıkan ekranda “Erase SD card (SD kartı sil)” seçeneğini de seçerek “Reset phone (Telefonu sıfırla)” butonuna basıyoruz ve telefonumuzun sıfırlanma işlemi başlıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme