4 Haziran 2014 Çarşamba

iOS Tüm Verilerin Silinmesi Gereken Durumlar

Geri Dönüş, Çöp, Yeniden Görevlendirme ya da Diğer Elden Çıkarma Durumlarından Önce Tüm Verilerin Silinmesi

Bu kontrol hesaplar ve bilgileri ile iç depolama alanları da dahil, kullanıcının tüm datasını uygun bir şekilde siler. Cihaz, kullanıcı kontrolü dışına bırakılmadan önce mutlaka temizlenmelidir.

Normal operasyonlarda kullanıcı verilerinin silindiği durumlarda, veriler sadece ulaşılamaz hale gelmiş olur; ancak bu operasyonda başka bir yolla dahi ulaşılamayacak şekilde tüm veriler temizlenmiş olacaktır.

Uygulama için,


1.  Ayarlar
2.  Genel
3.  Sıfırla
4.  Tüm içerikleri ve ayarları sil
5.  Eğer cihazınız parola korumalı ise parolayı girin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme